Afla cum poti deveni propriul tau profesor. Contact

12
Aug

0

OAMENII MARI DE LA LIVRESQ

Una dintre bucuriile vieții mele este întâlnirea cu acei oameni cărora eu le spun mari. Acești oameni sunt, în general, specialiști în domeniul lor de activitate. Dar nu toți specialiștii sunt oameni mari. Îi deosebești prin faptul că oamenii mari se apleacă și îi trag în sus și pe cei mai mici decât ei, chiar și atunci când aceștia nu le cer ajutorul.  O fac pentru că ei văd oportunitatea de a se dezvolta în însăși existența altora, la fel de buni ca ei sau chiar mai buni decât ei.

Oamenilor mari, nu le este teamă de renumele unui alt om asemănător lor. Ba mai mult, se mândresc că fac parte din aceeași comunitate – ei, înșiși, fiind cei care se străduie să mărească numărul membrilor comunității.

Când lucrez cu editorul Livresq, simt că sunt lângă niște oameni mari care mi-au dat șansa să manifest niște mecanisme de autodezvoltare, care erau în stare latentă și pe care doream demult să le pornesc și cu ajutorul cărora să materializez ceea ce știu să fac.

Mi-au permis să pot preda elevilor mei chiar și atunci când nu puteam sta fizic, lângă ei. Mi-au permis să fac mai mult decât o colectare de materiale educaționale, adică să fac o integrare a lor într-o formă care să fie caracteristică personalității și caracterului meu – iar elevii m-au recunoscut în lecțiile construite pe platforma de la Ascendia. Mi-au permis să cunosc alți oameni care au aceleași preocupări ca mine. Și nu în ultimul rând m-au valorizat ca om și ca profesor prin îndemnuri pe care nu le aud prea des: ,,Sunt convins că veți reuși! Nu renunțați! Am încredere că veți realiza un material bun! Întrebați și vă ajutăm!”

Mulțumesc, Livresq!

Lucrând împreună, am realizat mai mult decât niște lecții interactive, am crescut precum cresc elevii mei când studiază aceste lecții!

Mulțumesc acelora care nu se văd din spatele răspunsurilor la mesajele de pe diferitele comunități Livresq.

Mulțumesc celor care îmbunătățesc permanent editorul cu care lucrăm!

Mulțumesc celor care fac tutoriale și webinare – ore multe de muncă  – oferite gratuit.

Vă urez succes în munca dumneavoastră!

În mod sigur există oameni mari care vă văd și vin către dumneavoastră pentru a vă susține în tot ce faceți!

Numai bine!

Accesați cursul din prezentare direct din Biblioteca Livresq.

Vă invit să urmăriți câteva tutoriale care vă arată cum să utilizați un curs online realizat cu editorul Livresq.

 414 vizualizari,  1 vizualizari astazi

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

No Comments

Reply

Skip to toolbar