Afla cum poti deveni propriul tau profesor. Contact

CE AVEM NOI DE OFERIT

Într-un mediu în care se contruiește atât de mult, în lumea care ne înconjoară cât și în lumea noastră interioară, oamenii se rătăcesc des. Pentru exterior avem un GPS, dar pentru gândurile, emoțiile și manifestările noastre interioare, cu greu găsim pe cineva care să ne ghideze.

Vreau să fiu un ghid potrivit pentru cei care îmi vor cere ajutorul. Ei trebuie doar să primească soluțiile găsite împreună, să le încerce și să nu renunțe dacă acestea nu sunt potrivite.

Într-o lume în care negativul și răul este atât de frecvent promovat, oamenii cred că acestea sunt valorile care ne definesc și ne împlinesc.

Vreau să promovez frumosul și bunătatea și înțelegerea și umorul și fericirea. Ei trebuie doar să meargă alături de mine pentru a-și aminti toate acestea care fac parte din latura noastră umană.

Într-o societate în care adulțiii sunt atât de des blamați pentru ceea ce cred ei că e potrivit pentru copiii lor, părinții au ajuns să se simtă atât de vinovați, încât se urăsc mai mult decât o face societatea care îi blamează.

Vreau să le explic o parte din mecanismele meseriei de părinte, o meserie care e deosebită prin natura materialului cu care se lucrează. Ei trebuie doar să comunice ceea ce gândesc și experiențele împărtășite vor trimite pe fiecare dintre noi pe drumul potrivit.

Într-o copilărie în care suprastimularea la nivel cognitiv și emoțional, zăpăcește mica ființă care încă face cunoștință cu lumea înconjurătoare, copiii au cele mai nepotrivite manifestări.

Vreau să stau de vorbă cu ei. Vreau să îi explic unui copil de ce i se spune mereu : ,, Fii cuminte!,, , când el consideră că e deja cuminte; de ce i se spune: ,,Fii atent!,, când el consideră că este deja atent.  Vreau să îi povestesc de ce mintea îi pare goală după ce a învățat atât de mult și unde par că dispar toate acele lucruri pe care el le-a învățat. Ei trebuie doar să își dorească să afle și tot ce știu eu, va fi și al lor.

Îndrăznește Să Fii Tu!

Our Team

Oferta de teme

Programe pentru copii din clasa pregatitoare
Programe pentru copii din clasele primare
Programe pentru copii din clasele gimnaziale
Programe pentru adulți
Exemple de conținuturi ale învățării care vor fi abordate în cadrul programelor

 

 

 

Feedback cursuri

Performanta - 85%
Dezvoltarea abilitatilor - 75%
Dezvoltare personala - 65%
Comunicare - 80%
Eficenta - 70%

 

 

 

Comentariile clientilor

Consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore adventuri jam veritatis et quasi architecto beatae.
author-img - Jamie White
Aspire Institute
Consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore adventuri jam veritatis et quasi architecto beatae.
author-img - Jamie White
Aspire Institute

 271 vizualizari,  1 vizualizari astazi